Prodavnica

HERBALINA | Melem za psorijazu

(2 recenzije korisnika)

5.250,00 рсд

Herbalina melem za psorijazu je potpuno prirodni preparat na bazi rafinisane borove smole. Deluje anti-upalno, otklanja svrab, ljuspaste naslage se čiste, a pojavljuje se mlada, zdrava koža.

Pakovanje: plastična kutija, 250 ml

Šifra proizvoda: 001 Kategorija:

Herbalina melem za psorijazu je  prirodni lek za psorijazu.

Psorijaza je hronično kožno oboljenje koje se manifestuje pojavom specifičnih ružičastih mrlja, pokrivenih belim ljuskicama. Primarno se pojavljuje na trupu, laktovima, kolenima i temenu. U zavisnosti od kliničke slike, odnosno od izgleda kožnih mrlja, razlikuje se  veći broj oblika psorijaze: tačkasti, oblik veličine nokta, veličine plaka, velike psorijazične promene oblika geografske karte i dr. Ono što je zajedničko za sve oblike je to da ne postoji jedan uzrok koji izaziva psorijazu (već je to skup faktora: životna sredina, genetski i imunološki faktori), kao i činjenica da trenutno ne postoji lek koji psorijazu može trajno izlečiti.

Psorijaza se teško leči i zbog njene obnovljivosti, odnosno relapsa – perioda u kojima bolest miruje i u kojima se iznova javlja. Savremena farmakologija nudi mnoge vrste tretmana koji pomažu u kontrolisanju same bolesti i ublažavanju tegoba, ali ti tretmani vrlo često sadrže kortikosteroide čiji propratni efekti nanose više štete nego koristi: atrofija kože, transformacija vulgarne psorijaze u pustuloznu, a nakon prekida lokalne primene kortikosteroida recidivi nastaju brže nego nakon primene drugih preparata. Sa druge strane, prirodni preparati mogu jednako učinkovito (ako ne i efikasnije) ublažiti simptome bolesti i doneti obolelima olakšanje na duži period. Herbalina melem za psorijazu je upravo takav preparat. 

Sastav i dejstvo

Herbalina melem za psorijazu je potpuno prirodni preparat na bazi rafinisane borove smole. Deluje anti-upalno, otklanja svrab, ljuspaste naslage se čiste, a pojavljuje se mlada, zdrava koža. Melem je ispitan i odobren za upotrebu od strane Instituta za javno zdravlje – Kragujevac.

Način primene

Herbalina melem za psorijazu se jednom dnevno (najbolje uveče) nanosi na obolela mesta, u tankom sloju, bez utrljavanja. Psorijaza je izuzetno uporno kožno oboljenje i lečenje može potrajati i par meseci. Upravo zato treba dati prednost prirodnim preparatima kod kojih nema kontraindikacija. Ukoliko psorijaza odreaguje pozitivno na tretman, što se vidi već nakon prvih petnaestak dana, treba biti istrajan i tretirati obolele površi do potpunog povlačenja, što će dovesti do mirovanja bolesti na duži period. Jedna kutija herbalina melema za psorijazu (250 ml) je dovoljna za približno tri-četiri nedelje, zavisno od površine zahvaćene kože.

Pakovanje: plastična kutija, 250 ml
Rok trajanja: 3 godine od datuma proizvodnje
Način čuvanja: nakon otvaranja čuvati u frižideru.
Način kupovine: Porudžbom preko sajta
Isporuka: Postekspres, plaćanje pouzećem. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda.

2 recenzije za HERBALINA | Melem za psorijazu

  1. Jana NS

    Melem sam tek kupila i želim pohvaliti uslugu i predusretljivost osoblja. Što se tiče efikasnosti melema, javiću se sa rezultatima kroz koju nedelju. Kupila sam ga po preporuci prijatelja kome je pomogao. Najiskrenije se nadam da će i meni pomoći.

  2. Dragiša

    Hvala vam. Već nakon dve nedelje korišćenja osećam promene na bolje.
    Srdačan pozdrav, Dragiša

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *