Prodavnica

HERBALINA | Melem za sinuse

(1 recenzija korisnika)

640,00 рсд

Herbalina melem za sinuse  je prirodni lek za lečenje sinusa koji umiruje upalu, podstiče pražnjenje sinusa i neguje sluzokožu nosa. Ovaj biljni lek za sinuse Vas oslobađa bola i pritiska istovremeno negujući sluznicu nosa.

Pakovanje: bočica sa kapaljkom 10 ml

Šifra proizvoda: 002 Kategorija:

Herbalina melem za sinuse  je prirodni lek za lečenje sinusa koji umiruje upalu, podstiče pražnjenje sinusa i neguje sluzokožu nosa. Ovaj biljni lek za sinuse Vas oslobađa bola i pritiska istovremeno negujući sluznicu nosa. Naš melem za sinuse je  biljni preparat koji će vam pomoći kod akutnih i hroničnih upala sinusa.

Sinusitis je u stalnom porastu širom sveta zbog sve većeg zagađenja vazduha, alergija, naglih promena temperature i stalno prisutnog stresa. U lečenje sinusitisa uključeni su antibiotici, mukolitici, lokalni kortikosteroidni sprejevi. Terapija traje 10-14 dana kod akutnih, odnosno 3-4 nedelje kod hroničnih upala. Kada farmakološke metode ne daju rezultata, pribegava se hirurškom lečenju, koje opet nije trajno rešenje jer se, zbog izloženosti istim agensima, pre ili kasnije simptomi ponovo javljaju. Izgleda da smo u začaranom krugu, gde se pritisak i bolovu u glavi neumitno vraćaju. Ovde na scenu stupa herbalina melem za sinuse koji u kratkom roku otklanja simptome i čuva vas od njihovog povratka na duže vreme.

Sastav i dejstvo

Herbalina melem za sinuse je potpuno prirodni preparat spravljen na bazi čuvarkuće i maslinovog ulja. Čuvarkuća deluje anti-upalno, čisti od infekcije i deluje stimulativno na imunološki sistem. Maslinovo ulje upotpunjuje dejstvo čuvarkuće sopstvenim antiupalnim arsenalom, te regeneriše i štiti sluzokožu od agresivnih agenasa (čestica zagađenja, bakterija, virusa). Melem je ispitan i odobren za upotrebu od strane Instituta za javno zdravlje – Kragujevac.

Način primene

Herbalina melem za sinuse se koristi ujutru i uveče, u svaku nozdrvu po pet kapi. Terapija se primenjuje u trajanju od najmanje dve nedelje (količina jedne bočice melema). Kod hroničnih upala terapija po potrebi može i duže trajati. Kako je u pitanju potpuno prirodni preparat, nema kontraindikacija za korišćenje melema, osim eventualne alergije na neku od biljaka koje ulaze u sastav.

Ostale napomene

Pakovanje: staklena bočica sa kapaljkom, 10 ml
Rok trajanja: 12 meseci
Način čuvanja: nakon otvaranja čuvati u frižideru.
Način kupovine: Porudžbom preko sajta.

1 recenzija za HERBALINA | Melem za sinuse

  1. Jovan

    Jedini melem koji mi je zaista pomogao.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *